Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 24 november 2017

Fritidsinfo inför vecka 48

Hej alla elever och vårdnadshavare!

En ny vecka har flugit förbi oss och här på fritids är allt tillbaka i vanlig ordning efter lov och utvecklingssamtal. Vår nya temabox har satt igång och som vi tidigare berättat här är det språk- och skrivutveckling som står i fokus. Vi har valt en retorisk ingångspunkt i detta tema och eleverna har under veckan fått föra vidare en hörsägen. Detta innebär att en grupp har fått höra en originalhistoria och därefter återberättat vad dem hört. Nästa grupp har fått höra den återberättade versionen och sedan själva fått återberätta vad dem uppfattat osv. När projektet är slut kommer vi i personalen att visa ett antal filmer som vi spelat in och visa på olikheterna från originalet till den sista återberättningen. Resultatet kommer sedan diskuteras och relateras till deras egen verklighet.

Vi har även haft utflykter denna vecka och dem har då gått till kokosparken. Det har varit både snö och regn och det är således som vanligt viktigt att kläder efter väder alltid finns på plats på skolan.

Nästa vecka kommer vi att ta oss till Indianstigen. Vi kommer att köra samma indelning som denna vecka nämligen: 1a lila,  1b grön och 1c grön på måndag samt 1a grön, 1b lila och 1c lila på fredag.

Viktigt! Sista inlämningsdag för jullovslapparna är idag fredag 24/11-17 vi vill be alla er som ännu inte lämnat in dem att göra detta så snart som möjligt.

Trevlig helg!
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar