Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 17 november 2017

Fritidsinfo inför vecka 47

Hej allihop!

Under den gångna veckan har vi återigen börjat komma in i rutiner efter utvecklingssamtalen och lovveckan. Bland annat har vi gjort två utflykter till Blackebergsparken. Vi har även varit en del på fritids och ute på skolgården.

Viktigt! Vi har märkt att flera av barnen saknar överdrag och andra typer av vinterkläder. Temperaturerna har sjunkit rejält dem senaste veckorna och det är ofta blött ute så vi kan inte nog understryka vikten av att rätt typ av kläder finns på plats i skolan.

Under veckan har vi pedagoger även börjat planera upp den kommande boxen. Temat kommer att vara skriv och språkutveckling och vi kommer att lägga stort fokus på retorik och hur vi med hjälp av språkförståelse kan undvika onödiga konflikter exempelvis. Boxarbetet föreligger som vanligt tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan ca kl.15.00-16.00.

Utflykterna har återigen börjat rulla som vanligt och nästa vecka kommer vi att bege oss till kokosparken. Grupperna ser ut som följande.

Måndag: 1a lila, 1b grön, 1c grön
Fredag: 1a grön, 1b lila, 1c lila

Sist vill vi även passa på att påminna om att nästa torsdag 23/11 är det APT. Detta innebär att fritids stänger och samtliga elever måste hämtas senast kl.15.45.

Trevlig helg!
Pedagogerna på fritids

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar