Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 1 december 2017

Fritidsinfo inför vecka 49

Hej!

En intensiv vecka har passerat samtidigt som julen närmar sig i rask takt. Under veckan har vi bland annat varit iväg på en fartfylld skridskodag. Eleverna var väldigt duktiga på isen speciellt med tanke på att en annan skola var där och hade idrottslektioner. Hemresan blev tyvärr mindre strukturerad än vad vi planerat men även där måste vi ge en eloge till eleverna som hade ett väldigt tålamod och tog sig hem med bravur efter flera timmar på isen.

På fritids under veckan har vi fortsatt med förra veckans boxarbete. Eleverna har fått titta på som handlat om en historia dem själva konstruerat i flera led och på så sätt även fått se vilken inverkan ett det kan få när man sprider vidare information kring en händelse.

Vi har även varit på utflykt. Denna vecka gick den till Indianstigen. Återigen tvingas vi påminna om att rätt kläder måste finnas på plats då en del av vår verksamhet bedrivs utomhus och eleverna varje dag har två uteraster. Tar ni med er täckbyxor, vantar och mössa hem är det viktigt att det kommer tillbaka på morgonen.

Nästa vecka kommer utflykten att gå till Blackebergsparken men vi kommer att göra en temporär förändring i dagar och lägga fredagsutflykten på torsdag istället.

Utflykt måndag: 1a lila, 1b grön, 1c grön.
Utflykt torsdag: 1a grön, 1b lila, 1c lila.

Trevlig helg!
Pedagogerna i åk1


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar