Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

söndag 17 december 2017

Årets sista blogginlägg, fth Dumbo


Hej alla elever och vårdnadshavare!

Vi vill tacka för en fin vecka. Ni var verkligen jätteduktiga och modiga under luciatåget.

Under veckan som gått har vi äntligen börjat med det efterlängtade julpysslet. Vi har även fått skåda det fina luciatåget följt av en mysig fika som vi hoppas att ni alla uppskattade. Tror vi hade en och annan som fick lite ont i magen efter alla pepparkakor och lussebullar.

Den kommande veckan kommer vi att fortsätta med julpyssel. Ta gärna med er barnmats- eller tacoglasburkar, det är en del av det kommande pysslel.

Vi kommer även att fortsätta med boxarbete. Detta kommer att pågå under måndagen, tisdagen samt onsdagen. Detta innebär att det inte blir några utflykter denna vecka.

På torsdag är det skolterminens sista dag och avslutningen för barnen börjar vid 8.15 och slutar vid 10.00. Efter det är det fritids som vanligt för de barn som anmält sig.
 
Nästa vecka börjar jullovet och detta blir således det sista blogginlägget från fritids i år. Information angående jullovet tilldelas berörda i pappersformat.


Inför vårterminen kommer det ske en förändring. Niklas kommer att komma tillbaka till oss efter sin tid som pappaledig och Roméo kommer att byta avdelning till åk.3. Dock kan vi glädjas åt att vi kommer att få träffa honom på rasterna.


Vi önskar er en trevlig helg och hoppas på massa ny energi till sista skolveckan.
Allt gott, Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar