Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 8 december 2017

Fritidsinfo inför vecka 50

Hej!

Den här veckan har det varit full fart på fritids. Bland annat har vi gjort en mindre ommöblering av rummen för att skapa mer yta och aktivitet i rum som tidigare varit mindre attraktiva. Dessutom har det varit Lucia repetition och i måndags var halva elevgruppen på utflykt till Blackebergsparken. Tyvärr gick vi inte iväg med den andra halvan då utflykten var förlagd på torsdag och ,som det säkert inte undgick någon, det var mycket blöt och dyngsura kläder. Istället bjöd torsdagen på en redan nämnd ommöblering samt lek efter aktivitetsschemat. Under fredagen har vi varit ute samt haft bio.

Nästa vecka tar vi nya tag och kommer återigen att ta oss till Blackebergsparken.

Vi kommer schemalägga om måndagsutflykten till tisdag.

Följande grupper går tisdag: 1a lila, 1b grön, 1c grön.

Följande grupper går fredag: 1a grön, 1b lila, 1c lila.

Utöver utflykterna blir det såklart mycket fokus på Lucia men vi hoppas på att kunna fortsätta vårat boxarbete ändå. Detta kommer då vara förlagt på måndag, onsdag och torsdag. Vi kommer under boxarbetet att fortsätta arbeta med rykten i form av en viskleksstafett.

Obs! Vi vill även passa på att påminna att det är APT på torsdag 14/12. Fritidshemmet stänger då kl.15.45.

P.S. Skulle det vara så att ni har gamla barnmatsburkar eller dylikt tar fritidshemmet Dumbo tacksamt emot dessa för ett planerat julpyssel.

Trevlig helg önskar pedagogerna i åk1!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar