Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 8 september 2017

Fritidsinfo åk 1 vecka 37


Hej alla vårdnadshavare!

 

Vi vill tacka er för ett trevligt föräldrar möte. För er som inte kunde närvara vid mötet, kommer det att komma upp en Power Point i PDF format. Klicka på länken och därefter hämta på hemsidan wetransfer.comför att se pdf. https://we.tl/ktP4CHhe43

 

I veckan har vi börjat med vårt aktivitets schema som har funkat jättebra. För er som inte var på föräldramötet är aktivitets schema ett sätt som delar in barnen i olika rum där barnen kan leka, skapa, bygga, spela med mera. Här tränar barnen att ta ett eget ansvar genom att flytta sitt namn till respektive rum de vill vara i.

 

Vi har även gått på utflykt både i måndags och idag fredag. Vi var till kokosparken där barnen fick leka, hoppa, springa och ha kul. I måndags var det grupp lila som gick och idag fredag var det grupp grön som gick på utflykt. Den grupp som inte går på utflykt är kvar på fritids och gör andra aktiviteter som tillexempel aktivitets schema.

 Nästa vecka går grön grupp i varje klass till Indianstigen på måndag och lila grupp går dit på fredag.

 

Kommande vecka börjar vi med boxarbete. Vi kommer att hålla på med ett tema i ca 5 veckor, första temat kommer att handla om demokrati. De dagar vi kommer att jobba med boxarna kommer vara tisdag, onsdag och torsdag mellan 15:00-16:00 cirka. Vi kommer att dela upp eleverna i olika grupper, utgå ifrån färgarna som eleverna redan är uppdelade i (lila, grön)

 

Viktig information,

 F-3 personalen har APT möte torsdagen den 14/9, det innebär att alla fritidshem stänger 15:45.

 

 

Vi i personalen vill önska er och alla elever en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar