Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

torsdag 4 maj 2017

Fritidsinfo v18

Hej! Ytterligare en ganska kort vecka har passerat men vilken vecka det har varit. Solen har inte vikt sig en tum och vi har självklart passat på att vara ute och njuta så mycket som möjligt.

I och med det varmare vädrets intågande vill vi som vanligt påminna om att rätt typ av kläder bör finnas på plats på skolan. Solkräm, vattenflaskor och kepsar är också något som kan komma väl till pass då vi kommer att börja vara ute mer och mer i och med vädret.

Under veckan har vi som sagt varit ute under fritidstiden och detta har också gjort att vi tagit med oss våra aktiviteter ut. Vi har fortsatt plantera tomater tillsammans med eleverna i lekgrupper och som en start på vår sagobox har vi börjat läsa "Bilbo" ,även detta ute i det gröna, och tagit hjälp av läsfixarna för att diskutera boken.

Nästa vecka fortsätter vi att arbeta med sagoboxen och förhoppningsvis fortsätter solen att skina. Tisdag den 9/5 är det en mycket speciell dag för oss på fritids. Det är nämligen fritidshemens dag och detta firas med buller och bång ute på skolgården. Det kommer att erbjudas en mängd olika aktiviteter för eleverna samt korvgrillning. Vi kommer även att utlysa en frisyrtävling, något som blivit lite av en tradition under fritidshemens dag. Detta innebär att eleverna gärna får komma hit med en galen, kreativ, vacker etc. frisyr och detta kommer sedan uppmärksammas  under dagen.
Fritidshemmens dag kommer att pågå mellan ca kl.13.30-16.00.

Trevlig helg!
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar