Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 19 maj 2017

Fritidsinfo vecka20

Hej allihop!

En ny vecka har förflutit och slutet på denna har gett en förhoppning om sommar på riktigt. Nästa vecka infaller den första av två klämdagar på kort tid innan sommarlovet.

 Ni som fortfarande inte lämnat in klämdagslappen antar vi kommer att vara lediga. För er som ska vara här under klämdagarna fungerar dessa precis som vanliga lovdagar. Fritids är öppet 06:30-18:00 och vi vill att eleverna är här senast kl.09:00. Är det så att ni fyllt i att ni ska vara här men ändå blir hemma vill vi att ni meddelar oss via mail och då är det bra att maila all fritidspersonal.

Under veckan som gått har vi passat på att vara ute i det härliga vädret. Det har även varit en del innelek under dem sämre dagarna och efter ett toppen besök på brandstationen tittade vi på den omåttligt populära spelfilmen "Krakel Spektakel" baserad på Lennart Helsings karaktärer, vi rekommenderar den starkt.

Till nästa vecka kommer vi fortsätta att vara ute en del. Som vi sagt tidigare så är det jättebra om vattenflaska, solkräm och någon form av solhatt/keps finns på plats i skolan, kläder efter väder helt enkelt så se till att kolla rapporten. Sagoboxen ,som tyvärr fått stå lite i skymundan denna vecka, kommer att fortsätta med högläsning och textiltryck. I övrigt har vi ju även en härlig långhelg att se fram emot.

Trevlig helg önskar vi i F-klass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar