Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 12 maj 2017

Fritidsinfo v19

Hej! Ytterligare en vecka har swishat förbi oss, en vecka i maj fylld med aprilväder.

Under veckan som gått har vi således varit inne på fritids en del men även vart ute och firat fritidshemmens dag i tisdags vilket var mycket roligt och uppskattat trots åska och snö.

 I övrigt  så rullar sagoboxen på med högläsning och diskussion med hjälp av läsfixarna.
Vi fortsätter med sagotemat nästa vecka och besöker barnens fantasi. De som vill kommer att ha möjligheten att få trycka sin egen sagodröm. Detta kommer att göras på ett tjockare papper. Ni som vill får gärna ta med egen textil. Det kan vara allt ifrån en t-shirt till ett örngott. För att det ska bli ett så bra resultat som möjligt underlättar det om textilen är tvättat och är i en ljus färg, tex vit. Detta är för att tygfärgen ska synas så bra som möjlig.
Vi börjar med detta på tisdag 16/5 och arbetar i våra olika kompisgrupper.
 
Nästa vecka ska vi under skoltid besöka brandstationen i Vällingby under onsdagen 17/5. Det är jätteviktigt att alla elever är på plats kl.08.00 på innegården så att vi kan komma iväg snabbt och smidigt.
 
Sist vill vi bara påminna om att vi har två klämdagar på ingång i samband med Kristi himmelsfärd och nationaldagen 26/5 respektive 5/6. Lappar angående elevernas ledighet finns på allas platser i hallen och har ni ännu inte lämnat in dem ber vi er göra det snarast.
 
Trevlig helg,
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar