Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 24 mars 2017

Fritidsinfo inför v 13

Hej! I denna veckas inlägg vill vi börja med lite info kring sjukanmälan.
 

Hej alla vårdnadshavare med barn i förskoleklass!

På förekommen anledning vill vi förtydliga hur du som vårdnadshavare skall göra sjukanmälan.

Du skall anmäla på skolwebben om ditt barn är sjukt/frånvarande. Anmälan skall göras för varje dag ditt barn är sjukt och stannar hemma från skolan.

Du får inte anmäla andra barn sjuka exempelvis genom att fylla i listorna eller genom samtal med personalen.

Även om du har ansvaret att lämna andra barn än dina egna på skolan, exempelvis med gående skolbuss, så är det vårdnadshavare själv som skall göra sjukanmälan. På skolwebben. Inte via telefon, mail eller lappar.

Om ditt barn skall vara ledig gäller i princip samma ordning. Om det inte lämnats ut och in lappar för exempelvis lovdagar.

Vid ledighet anmäler ni för hela ledighetsperioden på Skolwebben samt informerar kort via e-post till elevens pedagoger.

 Tack!

 Med hälsningar från personalen i Fsk

Södra Ängby Skola 24 mars 2017

 
 
 
 
Under veckan som varit har grön grupp avslutat sina utvecklingssamtal och nästa vecka är det således dags för röd grupp som även avslutar perioden. Här på fritids har detta inneburit en hel del uteverksamhet under förmiddagarna för att sedan gå in efter mellanmålet. Under onsdagen var det en hörselkonsultation som skedde på skolan och vi gick samtliga i F-3 till Blackebergsparken. Det var en mycket trevlig eftermiddag med grillkorv och ett utmärkt tillfälle för våra elever att bekanta sig med dem äldre. Även torsdagen tillbringades eftermiddagen ute i solskenet och vi får bara hoppas att vädret håller i sig.

I torsdags var det APT och vi vill i och med det passa på att förtydliga hur eftermiddagarna då ser ut. Oavsett om vi är inne eller ute så går vi alltid ner till innegården (lilla skolgården som väter mot FK-vallen) kl.15.30. 

Sist en återkommande uppmaning. Vädret varierar som sagt kraftigt men vi vill att eleverna använder de kläder dem har på plats i skolan. Se till att det finns rätt kläder för vädret och märk upp allt. Många handskar och mössor åker av under leken och är dem omärkta hamnar dem på uppsamlingsplatsen på våning 1 istället för hos sin rätta ägare.

Detta händer under vecka 13

Utvecklingssamtalen fortsätter som sagt. I och med det kommer vi under måndag och tisdagen att antingen vara ute på skolgården eller inne på fritids efter mellanmålet beroende på vad som passar verksamheten bäst. Under resten av veckan fortsätter vi med matteboxen men exakta tider kan variera beroende på eventuella uppsamlingstider gällande utvecklingssamtal.

Trevlig helg!
Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar