Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 10 mars 2017

F-klass fritidsinfo v10

Hej alla barn och föräldrar i F-klass! Det har varit en fartfylld vecka här på Södra Ängby, det märks och känns kul att många är tillbaka efter lovet med ny energi! Det är riktigt typiskt marsväder just nu och vi passar på att ta oss ut när det tillåter, i onsdags var det nyfallen härlig snö och det var många som njöt av att åka stjärtlapp i vår lilla pulkabacke. Vi vill påminna om att så länge det fortfarande finns chans på snö och termometern går under minus kan det vara bra att ha en hjälm på skolan om ni har möjlighet. Det är många som vill åka i backen men tyvärr har vi ett ytterst begränsat antal lånehjälmar kontra efterfrågan. I övrigt har vi denna vecka påbörjat vår mattebox och eleverna har i dagarna fått prova på att spela barn-yatzy, en förenklad version av det klassiska tärningsspelet med färger istället för prickar på tärningarna. Det har kastats flitigt i jakten på kåk, fyrtal och yatzy och räknats stadigt när slutresultatet ska summeras.

Idag fredag 10/03-17 skickas det ut en påsklovslapp på elevernas hyllor. Var vänlig fyll i och lämna till fritidspersonalen senast fredag vecka 11.

Nästa vecka går vi in i en period med utvecklingssamtal och detta kommer såklart även påverka fritidsverksamheten då en pedagog bunden till färggruppen kommer att vara med på samtalen. Vi kommer att fortsätta med matteboxen nästa vecka men med anledning av samtalen kommer arbetet att ske ons,tors och fredag. I övrigt kommer vi att vara ute på skolgården efter skolslut till mellanmål och vara inne på fritids.

Trevlig helg!
Personalen, fritids

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar