Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

måndag 20 mars 2017

F-klass fritids vecka 12

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas att ni haft en trevlig helg!

Under vecka 11 satte vi igång med utvecklingssamtalen här i F-klass och blå grupp är nu klara med sina samtal. Denna vecka fortsätter samtalen och det är då i grön grupp. Måndag och tisdag kommer således bli ganska lugna dagar där vi antingen är ute på skolgården eller inne på fritids under eftermiddagarna.

Vi har observerat att både handsalva och framförallt läppbalsam har dykt upp på skolan och detta kan vara väldigt bra att ha till hands, framförallt nu när vädret varierar så kraftigt och man lätt blir torr. Vi informerar dockeleverna om att vi ej använder varandras produkter här på skolan då det lätt och snabbt blir utbyte av sjukdomar. Läppbalsam som finns på skolan ska också vara transparant då det med färg lätt lockar till utbyte och behandlas mer som en leksak än hygienprodukt.

Matteboxen rullade på under onsdag, torsdag och fredag förra veckan och det var då "bönspelet" som stod på agendan ett spel där vi bland annat övar addition och subtraktion samt till viss del tiotalsövergångar. Denna vecka kommer matteboxen att rulla på som vanligt under ons-fredag och då framförallt mellan skolslut och mellanmål. Under onsdagen kommer vi till mellanmålet att gå upp till Blackebergsparken och grilla korv tillsammans med övriga lågstadiet, detta då det ska utföras hörselmätning tillsammans med tekniker på skolan. Vi är tillbaka senast kl.16.00.

Obs! Torsdag 23/3-17 är det APT. Detta betyder att fritids stänger tidigt och ert/era barn måste bli hämtade senast kl.15.45.

Trevlig vecka önskar vi i personalen!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar