Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

söndag 1 oktober 2017

Fritidsinfo vecka 40

Hej alla elever och vårdnadshavare! Tyvärr hann vi inte uppdatera bloggen i fredags pga. personalbortfall och vi ber om ursäkt för detta. Under den gångna veckan har vi fortsatt med vårt boxarbete där vi nu jobbat med genus. Eleverna har fått lyssna på en så kallad interaktiv saga där vi på ett normbrytande sätt tar upp frågeställningar kring genus där eleverna sedan får diskutera berättelsen. I måndags var vi på utflykt till Blackebergsparken men tyvärr kunde vi inte komma iväg i fredags utan hade istället uteeftermiddag på skolgården.

Denna vecka fortsätter vi boxarbetet. Återigen med en interaktiv saga fast denna gång med mångfald i fokus. Vi kommer även att bege oss på utflykt måndag och fredag och denna vecka beger vi oss till Indianstigen. 1a grön, 1b lila och 1c grön kommer att gå iväg på måndag och således 1a lila, 1b grön och 1c lila på fredag.

Vi vill även passa på att påminna om att höstlovslappen måste vara inne hos oss senast fredag 6/10.

Sist vill vi återigen meddela att vi inte vill ha några papperslappar angående när eleverna ska gå hem eller om dem ska gå hem med någon annan än vårdnadshavare. Detta pga. att det måste arkiveras i två år och det blir betydligt smidigare om vi får sådan information via mail.

Hoppas att ni alla får en trevlig vecka önskar vi i personalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar