Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 27 oktober 2017

Fritidsinfo inför höstlovet

Hej allihop! Under veckan som gått har utvecklingssamtalen fortsatt. Med dem flesta samtal klara och tappert arbete från alla elever under höstterminens första del ska det bli riktigt skönt med ett välförtjänt lov. På fritids under veckan har vi mest varit på skolgården och inne på fritids. Tyvärr har inte boxarbetet hunnit avslutas med samtliga grupper men vi hoppas att kunna göra detta vecka 45.

Kommande vecka är det som sagt höstlov och som vanligt har vi vissa regler som gäller. Fritids håller öppet mellan 06:30-18:00 som vanligt samtliga dagar. Vi vill att eleverna är på plats absolut senast kl. 09:00 med tanke på eventuella utflykter och dylikt som genomförs under lovet, är er elev inskriven men inte närvarande vid 09:00 kommer vi ringa. Skulle så ske att ni av någon anledning kommer vara lediga men skrivit in er elev på fritids vill vi att ni mailar samtliga i fritidspersonalen om ni väljer att behålla er elev hemma.

Det här händer under höstlovet:

Måndag: Vi är på fritids inne och ute.
Tisdag: Utflykt efter lunch till Uggleparken (Kristineberg). Vi är tillbaka senast kl.16.00.
Onsdag: Vi är på fritids inne och ute.
Torsdag: Spökvandring (för dem som vågar och vill) i källaren. Därefter kommer vi att ha Halloweenmaskerad. Detta innebär att en får klä ut sig, däremot undanber vi oss alla typer av masker som täcker ansiktet då dessa inte får förekomma i skolan.
Fredag: Vi är på fritids inne och ute och avslutar lovet med Halloweenbio.

Vi önskar er alla ett trevligt höstlov!

Med vänlig hälsning,
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar