Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 6 oktober 2017

Fritidsinfo v41

Hej! Ytterligare en vecka har passerat här på fritidshemmet som numera heter Dumbo och vad är väl då mer passande än ett rykande färskt blogginlägg som avslutning.

Under veckan har vi bland annat gjort en utflykt till Indianstigen med halva elevgruppen i måndags och idag, fredag 6/10, ska den andra halvan gå dit.

Vi har även fortsatt med boxarbetet som även denna vecka bestod i en interaktiv saga men med temat mångfald och därefter diskussion kring denna. Sagan heter "Det klarar du aldrig" och handlar om en flicka som stöter på starkt motstånd till vad hon klarar av pga. att hon är ett barn.

Dem två nästkommande veckorna avslutar vi temaboxen demokrati, genus och mångfald och kommer att göra detta med lekar som riktar sig mot dessa ämnen.

Vi kommer även att göra utflykter som vanligt både måndag och fredag och nästa vecka och vi går då till Blackebergsparken.

Utflykt måndag: 1a grön 1b lila 1c grön.
Utflykt fredag: 1a lila 1b grön 1c lila.

Nästan alla höstlovslappar har kommit in men vi saknar fortfarande några. Vi ber er vänligast att lämna in dem så snart som möjligt så att vi kan sammanställa listor, hur många som ska äta lunch osv.

Hoppas att ni alla får en trevlig helg, önskar vi i personalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar