Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 28 april 2017

Fritidsinfo v17

Hej! Ytterligare en vecka lider mot sitt slut och vi kan alla se fram emot valborgsfirande, långhelg och att våren kanske äntligen kommer igång ordentligt. Under veckan som varit har vi satt igång med våra lekgrupper. Ett arbete som innebär att barnen delas in i tio mindre grupper och tillsammans tar sig an lek och styrda aktiviteter, denna vecka har vi bland annat planterat tomater. Vi har även satt igång med våran sagobox, det har spelats en hel del dockteater under veckan. Under skoltid har eleverna också fått bekanta sig med våra läsfixare vilket även kommer att implementeras på fritids under högläsning och dylikt.

Efter påsklovet så har vi börjat gå ut på innegården tillsammans med övriga avdelningar under morgonomsorgen. Vi vill meddela att vi gjort en förändring kring detta och det gäller endast tisdagar då eleverna har sovmorgon. På tisdagar kommer vi att gå upp på vår avdelning kl.07.30. Vi har sedan samling kl.08.00 och går efter det ut på skolgården till kl.08.15 tillsammans med dem andra avdelningarna. Detta då samma process sker hos övriga F-3 och vi har en önskan att morgonomsorgen genomgående ska se likadan ut.

Ni har även fått ut sommarlovslappar. Vi vill påminna alla som ännu inte lämnat in dem om att göra detta snarast, framförallt behöver vi information angående stängningsveckorna 28-31 då denna ska vidarebefordras till jourhavande skola, Beckomberga.

På sommarlovslappen finns även info kring att skolan kommer att vara helt stängd den 12/6. Detta gäller alltså även fritids och sker i samband med utvärdering av årets boxarbete. Vid frågor kring detta var vänlig kontakta bitr. rektor Wivan Lindberg.

Nästa vecka fortsätter vi med vårt boxarbete. Det kommer att ske dels i fritidsgrupper där vi läser och diskuterar boken Bilbo. Vi kommer även att arbeta i lekgrupper där vi nästa vecka kommer påbörja arbete med dockteater eller puppetpals (ipad) och utgå från bläddra och händelseschema som eleverna känner igen från skolarbetet. I övrigt hoppas vi på solsken och önskar er en härlig valborgshelg!

Med vänlig hälsning,
Personalen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar