Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 7 april 2017

Förskoleklassens fritidshem v14

Hej alla barn och vårdnadshavare i F-klass!

Veckan har sprungit förbi oss här på Södra Ängby skola och vi går nu in i ett välförtjänt påsklov. Under veckan som gått har vi varit ute mycket och många har även övat inför dagens öppen scen som vi alla ser mycket fram emot.

Efter lovet kommer det att ske vissa ändringar i samband med öppningsfritids här på F-klass. Fram till 07:30 lämnas elever som vanligt på öppningsavdelningen men från och med 07:30 kommer vi att gå ut och vara på innegården tillsammans med övriga elever och personal i F-3. Vi kommer att befinna oss där till kl.08:05 vilket innebär att om ni lämnar mellan 07:30-08.05 sker detta på innegården. Lämning efter 08:05 sker som vanligt uppe hos F-klass. På tisdagar kommer processen att se likadan ut men vi tar då en samling inne på fritids efter 08:05 och går sedan ut på skolgården vid 08:30.

Nästa vecka är det som sagt påsklov. Temat på lovet är uteaktiviteter och vi kommer att börja veckan med en utflykt till Blackebergsparken på måndag. Övrig information går att hämta oss personalen på för er som ska vara här.

Trevlig Helg och Glad Påsk önskar vi i personalen!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar