Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 27 januari 2017

F-klass fritids v5


Hej alla barn och föräldrar! Efter ett härligt jullov och några veckor i skolan har alla kommit tillbaka i gängorna igen. På fritids har vi dragit igång årets första box-arbete vilket är miljö. Vi arbetar som vanligt i våra fritidsgrupper solen, månen och stjärnan och inledde vecka 3 med samtal kring vad barnen tror och vet om miljö och hur vi påverkar den. Denna vecka har vi fortsatt med att ta en promenad i närområdet och diskuterat vad som är av vikt att ha runt omkring sig och för att se hur vår närmiljö ser ut. Pedagogiska planeringar finns uppsatta på informationstavlan i korridoren för dig som är intresserad av att veta mer.

På lördag är det öppet hus och vi hoppas på att träffa så många som möjligt av er! Detta innebär att lärarna är lediga på måndag och verksamhet sker på fritidshemmet under hela dagen. Vi vill att ni lämnar ert/era barn senast kl.09.00, är det så att ni inte kommer närvara vill vi att ni mailar oss i fritidspersonalen.

Obs! Vädret just nu är väldigt ombytligt och det är viktigt att ni ser till att barnen har rätt typ av kläder på plats i skolan. Kläder efter väder helt enkelt! Med anledning av att skolgården varit väldigt isig och hal dem senaste veckorna sker mycket av vår uteverksamhet på innegården just nu (den lilla skolgården på husets framsida).

 

Det här händer på fritids vecka 5

Nästa vecka fortsätter vi med vårat boxarbete och börjar pyssla inför alla hjärtans dag. Som vanligt är vi ute mellan skolslut och mellanmål.
 
Måndag: Fritids och pyssel.
 
Tisdag, onsdag och torsdag: Boxarbete, pyssel och fritids.
 
Fredag: Fritids och pyssel.
 
Trevlig helg önskar vi i personalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar