Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 9 september 2016

Skolinformation v 36

Hej alla förskoleklassföräldrar, 

Tiden bara flyger fram och era barn känns redan vana med sin nya vardag. 

I måndags var det vår utedag och vi begav oss till Kokosparken. Där hade vi gemensamma rörelselekar, frukt och såklart även fri lek. 




Under veckan har barnen arbetat en del med alfabetet. Vilka bokstäver de kan namnet på, vilka de känner igen och därefter har de fått prova att skriva dem. 




Vi har arbetat en hel del med finmotorik i form av pennkontroll och klippövningar. Barnen fick höra en saga om en liten fågelunge som bara pep och pep. Till slut kom mamman och pappan på ett sätt som fick fågelungen att vara nöjd. Fråga gärna om de kan visa er hemma med hjälp av en penna. När de hittat rätt grepp på sin penna fick de försöka följa streckade linjer.



Kommande:

Nu på måndag 12/9 är det fotografering för BLÅ och GRÖN grupp! 
Blå grupp kommer att fotas redan 08.15 så vi vill att barnen är på plats redan 08.00. 
RÖD grupp har fotografering på onsdag 14/5.

Torsdag 15/9 kl 18.30 är det föräldramöte. Vi kommer att ha ett gemensamt möte för samtliga grupper och vi träffas uppe på vårt fritids. 

Torsdag 22/9 är det APT på skolan och vi stänger 15.45!

Vi vill att alla barn har inneskor som de kan använda när vi går till matsalen, biblioteket mm. Snart blir det blött och slaskigt ute och då är det tråkigt att de ska ha sina ytterskor på sig i korridoren uppe hos oss.  



Trevlig helg
Vi i förskoleklass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar