Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 23 september 2016

F-klassernas fritids vecka 38

Hej alla barn och föräldrar i F-klass! Här kommer det första blogginlägget för läsåret från oss på fritids. Era barn har nu gått på Södra Ängby skola i cirka fem veckor och mycket av det initiala arbetet har gått till att lära känna varandra, personalen och våra gemensamma utrymmen. Självklart är det en stor omställning för alla att gå från mindre förskolegrupper till den större fritidsgruppen men det något vi tycker att eleverna har klarat väldigt bra. Vi har nu påbörjat vårat boxarbete och den första boxen utgår från demokrati och värdegrund. I detta arbete så har alla elever under veckan deltagit i ett alternativt brännbollsspel med utgångspunkter från boxen. 

Kommande vecka fortsätter vi med en ny organiserad fysisk aktivitet utifrån boxarbetet. På torsdag 29/9 firar skolan 70 år.  Detta kommer uppmärksammas med en temadag "Gammaldags skoldag" och på fritids kommer vi under eftermiddagen att vara ute på skolgården och grilla korv tillsammans med årskurs 1.

Obs! Vi vill även passa på att uppmärksamma er om att vi har upptäckt löss på avdelningen. Var vänliga att kolla/behandla era barn så att vi blir av med dem så snabbt som möjligt.

Trevlig helg!
Mvh,
personalen F-klass fritids


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar