Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 19 januari 2018

Fritidsinfo vecka 3

Hej! Den första hela veckan efter jullovet är över. Det har varit en vecka där vi alla kunnat landa lite och koma tillbaka in i rutiner. Vi har spenderat all fritidstid antingen ute i snön på skolgården eller inne på fritids där vi lekt efter aktivitetsschemat.

Vi vill passa på att påminna lite extra om att vi kommer att spendera en hel del tid ute och att det är mycket viktigt att alla väsentliga kläder (mössa, vantar, täckbyxor och jacka) finns på plats på skolan.

Nästa vecka börjar aktiviteterna rulla på som vanligt. Det kommer att vara boxarbete under onsdag, torsdag samt fredag mellan 15-16 där vi fortsätter med temat språkutveckling och kommunikation.

Måndag och fredag är det utflyktsdag. Tillåter vädret kommer vi att gå till ko-ängen och åka stjärtlapp. Jätteviktigt att alla tar med sig hjälm. Stjärtlappar tillhandahåller vi här på skolan så pulka, snowracer och andra liknande åkdon får alltså stanna hemma. Har ni egen stjärtlapp går det självklart bra att ta med sig.

Skulle snön svika oss kommer vi istället att gå till Blackebergsparken.
Som vanligt är vi tillbaka ca 16.00.

Grupper för utflykt.
Måndag: 1a grön, 1b lila, 1c grön.
Fredag: 1a lila, 1b grön, 1c lila.

Som ni säkert vet kommer så kommer skolinformationen att komma ut via veckobrev den här terminen. Vi vill informera om att så inte kommer vara fallet med fritidsinfon. Den kommer att fortsätta uppdateras här på bloggen så det är viktigt att ni fortsätter logga in här och läsa.

Trevlig helg!
Med vänlig hälsning,
Pedagogerna i åk 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar