Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

måndag 15 januari 2018

Fritidsinfo vecka 2

Hej alla elever och vårdnadshavare och varmt välkomna till en ny termin!

Under förra veckan var det både slutklämmen på jullovet och skolstart.
Vi tillbringade en hel del tid på fritids med att komma i ordning inför den nya terminen bland annat genom att introducera en mängd nya spel som varit mycket uppskattade bland eleverna.

Inför den här terminen har vi som ni vet tagit farväl av Romeó men också välkomnat Niklas tillbaka som gjorde sin första dag efter pappaledigheten hos oss idag måndag 15/1. I och med dem nya omställningarna kommer vi se denna vecka som något av en mjukstart för att eleverna ska få komma in i verksamheten igen. Således kommer vi att spendera fritidstiden här på skolan, både ute på skolgården och inne på fritids.

Inför den här terminen har vi även gjort en ändring i våra eftermiddagssamlingar. Samlingarna kommer att ske något senare än tidigare och istället för högläsning kommer vi att ha en genomgång kring hur eleverna har känt för dagen med något som vi kallar två stjärnor och en önskan. Detta innebär att dem får utrycka två saker som dem tyckt var bra/roliga under dagen och något dem önskar eller som kan förbättras. Anledningen till detta är att vi märkt en viss oro och ett ointresse då många blir hämtade under högläsningen och därmed oftast bara hör en del eller flera osammanhängande delar av det vi läser. Högläsningen kommer fortfarande att ske men istället för dem elever som är kvar mellan 16.30 tills att vi övergår till stängningsfritids 16.45.

Sista vill vi påminna om att det är APT denna vecka torsdag 18/1. Detta innebär som vanligt att fritids stänger tidigt och att eleverna måste hämtas senast 15.45.

Trevlig vecka önskar personalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar