Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 24 februari 2017

F-klass fritidsinfo vecka 8

Hej alla barn och föräldrar! Efter ett par mörka månader börjar solen visa sitt ansikte och det känns som att våren kanske snart är här i alla fall. Något som är säkert är att ett efterlängtat sportlov tar plats nästa vecka och det blir nog ett skönt avbräck för alla oavsett om ni ska vara här på fritids eller lediga med ett litet avbräck från vardagen.

Under den gångna veckan har vi avslutat arbetet med miljöboxen och vi hade denna vecka åtterkopplande och utvärderande samtal kring miljön, vad dem lärt sig och hur vi gemensamt kan fortsätta arbeta för en bra miljö både i skola, närmiljö och "långt bort miljö" som eleverna döpt den världsomfattande miljön till. I och med detta avslutar vi som sagt denna box, under sportlovet tar boxarbetet en paus och sen vecka 10 drar det igång igen och då är temat mattematik.

Nästa vecka är det som sagt sportlov, information kring vad som händer då kommer ut till berörda elever. Vi ser fram emot ett trevligt och innehållsrikt sportlov tillsammans med er! Till er som ska vara lediga önskar vi ett riktigt trevligt och härligt sportlov!

Trevlig helg!
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar