Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 10 februari 2017

F-klass Fritidshem v 6

Hej alla barn och föräldrar i F-klass!
Ytterligare en vecka har susat förbi oss här på Södra Ängby skola. Under den gångna veckan har vi fortsatt diskuttera miljön framförallt i skolan, hemmet och vårt närområde och hur vi kan och konstant påverkar den genom val och hur vi agerar med saker och förbrukningsartiklar som vi använder dagligen. Era barn har verkligen mycket tankar och idéer och vi vet att flera av er har pratat om miljö hemma, vi skulle verkligen tycka att det vore jättekul om så många som möjligt tar upp liknande frågor hemma och på så sätt ge ännu bredare insikt i begreppet miljö. I övrigt har vi varit mycket ute på skolgården nu när isen har smält bort och vi vill än en gång passa på att understryka vikten av att ytterkläder anpassade efter vädret alltid finns på plats i skolan (alltså jacka, täckbyxor, vantar, mössa och gärna en halsduk) framförallt nu i förkylningstider och när vädret, som ni säkert märkt, är så otroligt varierande. Vi vill även informera om att huvudlöss har förekommit och det skulle vara väldigt bra om ni passar på att luskamma under helgen så att vi slipper eventuell spridning av dem små liven.

Obs! Torsdag den 16/2-17 är det APT detta innebär att fritidshemmet stänger kl.15:45. Hämtning efter 15:30 sker på innegården.

Sist kommer vi denna vecka att skicka med ett hejdå från Måns som kommer att sluta hos oss den sista maj. Vi väljer att gå ut med detta redan nu då vissa av er redan känner till detta och så att det inte ska komma som en chock för någon när det väl är dags.


Hej!

I juni flyttar jag med familj till Göteborg.
 
Jag har ju tidigare bott där och nu är det dags att flytta närmare familjerna igen.

Min tid på Södra Ängby har varit mycket bra och jag tackar både kollegor och ledning för förtroendet. Här jobbas det mot gemensamma mål utifrån gemensamma värderingar.

 Tack för denna tiden och all lycka till!
 Måns
 

Detta händer på fritidshemmet vecka 7

 

Måndag och fredag: Under måndagen kommer vi att slutföra det sista alla hjärtans pysslet i övrigt kommer vi att vara inne på fritids.
 
Tisdag, onsdag och torsdag: Vi fortsätter med vårat boxarbete i våra fritidsgrupper och det kommer bestå av fortsatt arbete kring miljö. Under tisdagen uppmärksammar vi även "Alla hjärtans dag".
 
Vi är ute på skolgården under hela veckan tiden mellan skolslut och mellanmål.
 
Trevlig helg!
önskar vi i personalen

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar