Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 18 augusti 2017

Fritidsinfo vecka 33

Hej alla elever och vårdnadshavare! Först och främst vill vi önska er varmt välkomna tillbaka till oss på fritids. Vi hoppas verkligen att ni har haft en härlig semester och hunnit återhämta er under sommaren.

Nu har skolan satt igång och så även fritidsverksamheten.  Trots att det varit lite mjukstart såhär den första veckan så kommer det snart att vara fult ös och späckat med aktiviteter under eftermiddagarna.

Mycket under det kommande läsåret kommer att vara nytt men även en hel del saker har hängt med från det första året. Bland annat så kommer vi att fortsätta med boxarbetet här på fritids. Detta kommer att vara förlagt under eftermiddagarna tisdag, onsdag och torsdag då varje elev deltar under ett tillfälle i veckan och kommer att sätta igång vecka 37. Vi börjar då med ämnet demokrati, genus och mångfald. Vi önskar såklart att så många som möjligt har möjligheten att delta även om vi har full förståelse för om aktiviteter eller dylikt som gör att eleverna måste hämtas tidigt förhindrar detta.

Nytt för i år är att vi kommer införa utflyktsdagar. Varje måndag och fredag kommer halva elevgruppen följa med på utflykt till en närliggande park eller grönområde. Vi börjar med detta vecka 35 och kommer även då ut med mer information kring vad som gäller under utflyktsdagarna.

Som ni säkert redan märkt har hösten börjat smyga sig på med regn och rusk. Det är av yttersta vikt att det alltid finns kläder anpassade efter väderlek på skolan då vi kommer att vara ute under rasterna och även en hel del under fritidstid.

Med det sagt återstår bara att önska er alla en trevlig helg!

Med vänlig hälsning,
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar