Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 11 november 2016

Fritidshemmet F-klass vecka 45

Hej alla barn och föräldrar! Hoppas att ni alla har haft ett trevligt höstlov, det känns som att det var välbehövligt för både barn och vuxna. Denna första vecka efter lovet har vi avslutat arbetet med vår hälsobox och går nu in i nästa som är skapande. Denna vecka har vi under boxarbetet pratat mycket om vikten av att säga ifrån och hur vi är med varandra.
Nästa vecka så kommer vi på fritids att återkoppla och knyta ihop säcken kring hälsoboxen för att därefter inleda följande box.

Det har  varit brandövning denna vecka, en del har tyckt att detta var obehagligt men överlag gick det väldigt bra och barnen var mycket duktiga.

Vi ser fortfarande en avsaknad av inneskor. Det är mycket bra om detta finns på plats i skolan, dels för fötternas hälsas skull och med tanke på dem många äldre eleverna som rör sig i skolan med skor på så slipper man bli blöt om fötterna när vi t.ex. går till matsalen. Vi önskar även att extrakläder finns tillgängligt på alla barns hyllor framförallt nu med tanke på det blöta vädret.

Nu när den härliga vintern är här har vi självklart varit ute och njutit av snön. På skolgården finns en mindre pulkabacke där barnen får åka stjärtlapp. För att vistas i backen måste barnen ha hjälm på sig. Tyvärr har vi bara ett begränsat antal lånehjälmar så det kan även vara bra att se till att en hjälm finns på plats i skolan om ni har den möjligheten.



Vi önskar er alla en mycket trevlig helg!
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar