Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 28 oktober 2016

Förskoleklassens fritids vecka 43

Hej alla barn och föräldrar i F-klass. Vi har tyvärr inte hunnit uppdater bloggen i den mån vi önskar så vi tänker att ni får lite briefing kring dem senaste veckorna här i ett sjok. Vi har nu gått in i vår andra boxperiod för året och den handlar om hälsa och rekreation. Vi har under dagarna pratat mycket om vad detta gör för kroppen och huvudet och även kring vikten av vardaglig aktivitet och återhämtning. Vi har även haft avslappningssagor, rekreativa samtal och lek samt yoga på schemat.

Vi vill även passa på att påminna om att hösten verkligen är här och vikten av att det finns både överdrags- och regnkläder samt extrakläder på hyllorna.

OBS! Nästa vecka är det höstlov. Om ni ska vara på fritids är det viktigt att ni är här till senast kl.09.00. då aktiviteter och verksamhet sätter igång för dagen. Skulle det vara så att ni av någon anledning inte behöver omsorg trots att ni anmält  vill vi att ni mailar oss så tidigt som möjligt så att vi kan registrera det. På måndag kommer vi endast att vara på skolan/skolgården. Mer information om lovveckan utkommer till dem berörda nästa vecka.

Trevlig helg och lovvecka önskar vi er alla, Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar