Telefonnummer

Kontakta oss:

08-50834301

fredag 16 juni 2017

Sommarlovsfritids F-klass v.25

Hej!

Nu har den första sommarlovsveckan flugit förbi, en vecka där det förberetts inför nedflyttningen till höstterminen av både barn och vuxna. Vi har även passat på att vara ute och njuta av det härliga sommarvädret och under fredagsförmiddagen åkte vi till Åkeshofs slottspark för att titta på "Clownen Manne" som sätts upp av Parkteatern.

Under veckan som varit har vi redan märkt ett bortfall. Vi vill återigen understryka betydelsen av att ni mailar oss om det är så att ert/era barn ska vara lediga någon dag då dem är inskrivna och maila då samtliga pedagoger på fritids då semestrar och dylikt infaller olika för oss alla.

Nästa vecka kommer ombyggnation påbörjas på första våningen och det resulterar i att det kommer ske en sammanslagning där åk 1 kommer upp till oss här i förskoleklass. Öppnings- och stängningsfritids kommer även de att ske i våra lokaler.

Det här händer vecka 25

Eventuella utflykter kan komma att ske och vi går då till parker i närområdet tex, Blackebergsparken, vi är då tillbaka senast kl.15.00. Viktigt att alla elever är på plats på fritids senast kl.09.00. På onsdag kommer en av våra sommartraditioner äga rum "Popcorn i busken" och det är då viktigt att ha med badkläder eller tunna kläder som torkar snabbt. Vi avslutar veckan med midsommarfirande på torsdag.

Trevlig helg!
Personalen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar